Cizmulite piele, Erika, imblanite, pentru fete

129,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 24201

Descriere

Cizmulitele imblanite, Erika, pentru fetite , sunt calduroase si potrivite pentru sezonul rece (chiar friguros). Sunt confectionate din piele naturala atent selectionata, tabacita fara compusi chimici nocivi (low chrom). Interiorul (captuseala si brantul) sunt din blanita sintetica. Partea din spate a ghetei este intarita cu un "staif" ferm care mentine piciorul in pozitie corecta. Carambii inalti, permit fixarea czmei pe glezna, impiedicand rasucirea piciorului si luxarea gleznei in timpul mersului. Inchiderea la spate, cu fermoar, Talpa din microporos (EVA) asigura o buna izolare a piciorului fata de sol si deci un confort termic sporit, Cumparand incaltamintea noastra beneficiati de bogata experienta pe care am dobandit-o in decenii de productie, discutii cu clientele-mamici, cu medici, specialisti in domeniu, de prezenta la targurile nationale si internationale.

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.

Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.

Pentru alegerea corecta a marimii, va rugam sa folositi Rigla de masurare Baby fox, de la adresa:

Detalii

SKU
24201
Categorii
Rigla masurare talpi picioare