Ghetute Barefoot Baby fox

129,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 232001

Descriere

“Barefoot” Baby fox, pentru copii, primii pasi (infants), sunt realizati in Romnia (Sibiu), din piele naturala moale (low chrome), import Italia, cu o talpa din cauciuc striat, care asigura o flexibilitate mare, dar si o aderenta sporita in timpul mersului.

Picioarele copilului se vor simti in largul lor, perfect confortabil (placut-uscat).

“Barefoot” pot fi introdusi in gura, fara a fi un pericol pentru copil (nu contin substante

nocive pentru organismul uman) si nu sunt componente detasabile care sa poata fi inghitite accidental.

Picioarele copilului respira usor ( nu se incing).

Sunt ideali pentru invatat (descoperit) mersul, permit copilului sa urce, sa coboare, sa alerge, sa sara, cu usurinta.

Sunt durabili si se pot transmite fratilor mai mici, sau altor copii din comunitate.

Pot fi purtati prin casa, prin curte, plimbari prin parc, la locuri de joaca, mall-uri, gradinite, etc.

Pot fi purtati si pe suprafete umede,dar nu recomandam purtarea pe ploaie sau pe iarba uda.

Barefoot Baby fox, este o incaltaminte sanatoasa, protejeaza picioarele copilului de accidentari, dar le permite sa se miste in voie, lasand suficient loc degetelor pentru dezvoltare (crestere).

La alegerea marimii, masurati picioarele copilului cu rigla de masura Baby fox si adaugati la lungimea masurata,1 centimetru in plus, pentru lejeritate si crestere.

Copii au nevoie sa exerseze cat mai mult mersul descult, pentru ca astfel simt mai bine suprafata pe care pasesc, isi dezvolta echilibrul si isi intaresc muschii pentru formarea unui mers corect. De aceea noi folosim o talpa foarte flexibila, anti derapanta (non slip), usoara, subtire ( 2.5-3 mm), care ofera senzatia de mers descult (Barefoot), de care copii au nevoie. Talpa, impreuna cu brantul din piele naturala (1,5 mm), formeaza un ansamblu suficient de gros, astfel incat incaltamintea poate fi folosita pe orice suprafete. Asigura o pozitie stabila a picioarelor in timpul mersului.

Talpa noastra nu lasa urme (non-marking), ceea ce o recomanda pentru purtarea si in interior (acasa, gradinita etc). Ideala pentru gradinite.

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.

Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.

“Barefoot” Baby fox sunt disponibili in seria de marimi: 17-25.


Detalii