Ghetute BIT X-mas

129,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 122302/B
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Ghetutele BIT (Botez, Infant, Toddler) X-mas, sunt calduroase, captusite cu blanita, potrivite pentru sezonul rece (chiar friguros). Sunt confectionate cu drag, din piele velurata, 100% naturala, atent selectionata, tabacita fara compusi chimici nocivi (low chrom). Interiorul (captuseala si brantul) sunt din blanita foarte bogata. Carambii inalti , permit o fixare ferma a gleznei, impiedicand rasucirea piciorului si asigura o pozitie corecta a gleznei. Inchiderea facila cu barete cu scai. Decorul “Fulg de nea”, aduce emotia si misterul sarbatorilor de Craciun. 

Cumparand incaltamintea noastra beneficiati de bogata experienta pe care am dobandit-o in decenii de productie, discutii cu clientele-mamici, cu medici, specialisti in domeniu, de prezenta la targurile nationale si internationale.

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.


Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.

Pentru alegerea corecta a marimii, click pe" Rigla masurare picioare.pdf" de mai jos.rigla_368.pdf

Detalii