Ghetute copii unisex Flipper- Mustar

139,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 231201_24

Descriere

Ghetute pt alergat in exterior. Sunt confectionati din piele naturala atent selectionata, tabacita fara compusi chimici nocivi (low chrom). Interiorul (captuseala si brantul) sunt tot din piele naturala (low chrom), absoarbe transpiratia piciorului ( copii transpira de doua ori mai puternic decat adultii).In interior am prevazut sustinator plantar (talonet antiplatfus) care impiedica formarea piciorului plat "platfus". Partea din spate a ghetei este intarita cu un "staif" ferm care mentine piciorul in pozitie corecta. Carambii inalti, impreuna cu sireturile permit fixarea ghetei pe glezna, impiedicand rasucirea piciorului si luxarea gleznei in timpul mersului. Cumparand incaltamintea noastra beneficiati de bogata experienta pe care am dobandit-o in decenii de productie, discutii cu clientele-mamici, cu medici, specialisti in domeniu, de prezenta la targurile nationale si internationale.

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.

Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.