Botosei copii, Grady

89,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 25302

Descriere

Botosei pentru interior, model Grady, cu un design original si disponibil intr-o gama variata de culori, il vor face remarcat pe copilul dumneavoastra la gradinita. Botoseii sunt confectionati din piele naturala, fara cumpusi chimici nocivi (low chrome), captuseala din bumbac ( Oeko tex). Talpa cusuta manual, este confectionata din spalt velur (piele intoarsa), cu insertii de cauciuc antiderapant, care nu permite alunecarea celor mici. Inchiderea la spate, cu scai, face usor procesul de incaltare. Botoseii sunt conceputi si realizati integral in Romania, de o echipa cu o bogata experienta in conceperea si productia incaltamintei pentru copii.

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.

Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.

Produse recomandate