Botosei Mocasini

97,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 10312

Descriere

Botosei pentru baby, utilizati in carucior, la botez, primii pasi, invatat mersul, se pot personaliza fie cu numele copilului, al parintilor sau al companiei (institutiei, primariei, bancii, etc) care ii doneaza. Sunt confectionati din piele naturala (spalt velur), fara compusi chimici nocivi (low-chrome), se stie ca cei mici au tendinta sa introduca in gura orice obiect. De asemenea sireturile sunt asigurate impotriva ingurgitarii (sunt cusute de lira mocasinului). Captuseala din bumbac 100%, este puternic absorbanta, stiut fiind ca cei mici transpira la picioare, abundent (dublu fata de adulti).

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.

Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.

Pentru alegerea corecta a marimii, click pe" Rigla masurare picioare.pdf" de mai jos.rigla_368.pdf

Produse recomandate