Sandale copii, Tahiti

129,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 211401

Descriere

Sandale copii, Barefoot, integral piele naturala, law Chrome, diverse culori, marimi 17-23, cu talpa flexibila din cauciuc aderent, non-marking, ofera protectie degetelor, brantul are sustinator plantar (talonet antiplatfus), sandalele au o buna intrare (se deschid pana in varf), recomandate si copiilor cu picioare "pufoase", reglare dupa picior, cu siret, inchidere usoara cu dublu- scai, buni pentru gradinita (copii se pot incalta singuri), non marking, fixare ferma pe glezna, ceea ce ofera un mers sigur. Pentru alegerea corecta a marimii sandalelor, va rugam sa folositi Rigla de masurare Baby fox, de mai jos: 

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.

Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.