Sandale copii Thassos-blu

109,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 211901_30

Descriere

Sandalele sunt confectionate din piele naturala, fara compusi chimici nocivi (low chrom), brantul este prevazut cu sustinator plantar (talonet anti - platus), inchiderea se face prin 3 catarame, ceea ce permite o foarte buna ajustare/fixare pe picior si deci un mers / fuga fara riscul de impiedicare. Talpa din cauciuc TR are o buna aderenta la sol si deci impiedica alunecarea in timpul mersului. Cumparand incaltamintea Baby fox, beneficiati de indelungata noastra experienta in proiectarea si producerea incaltamintei destinata copiilor.

Pielea folosita de noi provine de la animale crescute in libertate, piele naturala, cu cicatrici (zgarieturi, scaieti, cicatrici naturale, semne de foc, etc), cu presaj distinctiv. Mentionam ca doar pielea sintetica (numita acum “ecologica”) este perfecta, fara defecte.

Incaltamintea Baby fox, este manufacturata in Romania, productia fiind etica, certificata de un institut acreditat (SMETA), din Londra. Sprijinim comunitatea locala, oferim locuri de munca durabile.